home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Régi falvédőket keresünk ‒ Kiállítás készül belőlük Magyarkanizsán
2022.07.05.
LXXVII. évf. 26. szám
Régi falvédőket keresünk ‒ Kiállítás készül belőlük Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Szent István-nap és Újkenyér-ünnep szervezőbizottsága, valamint a Dobó Tihamér Képtár felhívást intéz a község lakosságához.

Az idei ünnepi rendezvényre 2022. augusztus 20-án és 21-én kerül sor. Ennek keretében kiállítás nyílik régi népi falvédőkből.

A szervezők arra kérik a lakosságot, hogy aki otthon rendelkezik ilyen régi, feliratokkal ellátott fali dísszel vagy stráffal (polcszegély), adja kölcsön az önkormányzat munkatársainak a kiállítás idejére.

A textil falvédők (tiszta és sértetlen állapotban) 2022. július 11-től augusztus 8-ig adhatók át a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben vagy a Dobó Tihamér Képtárban.

További információk Muhi Zsuzsannától, a képtár vezetőjétől kaphatók a 063/76-10-681-es telefonszámon.

A kiállítás végeztével a kiállítási tárgyakat visszakerülnek tulajdonosaikhoz.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..