home 2024. július 02., Ottó napja
Online előfizetés
Régi autó, nem vén autó
Balázs Szilvia
2024.06.29.
LXXIX. évf. 26. szám
Régi autó, nem vén autó

Immár 27. alkalommal szervez Nemzetközi Oldtimer-találkozót a hétvégén a Szabadkai Oldtimer Egyesület. Idén Bácskossuthfalván, Szabadkán és Palicson láthatók az autó- és motorcsodák.

Június 29-én, szombaton délben Bácskossuthfalva központjában, 18 órakor pedig Szabadkán a napóránál sorakoztak fel a résztvevők, e két helyszínen készültek a fotóink is. Tomislav Vidaković, az egyesület elnöke korábban sajtótájékoztatón elmondta: évről évre számos visszatérő kiállító jön el a rendezvényre, de mindig ékreznek újabb oldtimer-tulajdonosok is, így a látogatók számára mindig van érdekesség.

Az idei eseményen megemlékeznek Ivan Sarićról is, így Bácskossuthfalva után Szabadkán megkoszorúzták a Sarić-szobrot, június 30-án, vasárnap délelőtt pedig Palicson állítják ki a járműveket a résztvevők.

Fényképezte: Balázs Szilvia és Apró József

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..