home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Rasovszky győzelme
MTI
2019.09.29.
LXXIV. évf. 39. szám
Rasovszky győzelme

Rasovszky Kristóf hivatalosan is megnyerte a nyíltvízi úszók világkupa sorozatát.

A világ- és Európa-bajnok magyar úszónak matematikailag már augusztus végén biztossá vált az elsősége, ám a szabályok szerint rajthoz kellett állnia a kínai Csunanban. Rasovszky a magyar szövetség tájékoztatása szerint végül ötödikként csapott célba a viadalon, a vk-sikerrel pedig megnyerte az 50 ezer dolláros fődíjat.

„Ez az ötödik hely az év legrosszabb eredménye tíz kilométeren, de hát az elmúlt másfél hónapból másfél hét telt keményebb munkával, úgyhogy ez így teljesen rendben van” — idézte a közlemény a friss vk-győztest. Rasovszky elmondta, elégedett az ötödik hellyel, hiszen új taktikával úszott, mivel ki akarta próbálni, mit tud, ha nem ő vezet.

A nőknél Olasz Anna hatodikként zárt, megőrizve negyedik helyét az éves összesítésben, ami 20 ezer dollárt ér.


Szalai Attila / Hét Nap Online karikatúrája

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..