home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Rangos elismerésben részesült a 75 éves Hét Nap
Hét Nap
2021.08.19.
LXXVI. évf. 33. szám
Rangos elismerésben részesült a 75 éves Hét Nap

Nemzeti ünnepünk alkalmából Budapesten, a karmelita kolostorban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár átadta az idei Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat.

A rangos elismerést Vajdaságból a Hét Nap Lapkiadó Kft., a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület és a nagykikindai Egység Művelődési Egyesület érdemelte ki, valamint elismerő oklevelet kapott a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ.

Szerkesztőségünket a díjátadó ünnepségen László Edit igazgató, Tóth Lívia fő- és felelős szerkesztő, Kartali Róbert főszerkesztő-helyettes és Szalai Attila karikaturista, tördelőszerkesztő képviselte. 

Az ünnepségről bővebben a Hét Nap szerdai számában olvashatnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..