home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Rajzpályázat
2023.05.11.
LXXVIII. évf. 19. szám
Rajzpályázat

A magyarcsernyei Ady Endre Művelődési Egyesület képzőművészeti pályázatot hirdet az alábbi korosztályok számára, melyek zsűrizése külön kategóriákban történik:

–óvodások
–általános iskola I. és II. osztálya
–általános iskola III. és IV. osztálya
–általános iskola V. és VI. osztálya
–általános iskola VII. és VIII. osztálya

Minden kategóriában három díjat osztunk ki.

A díjazott munkákból kiállítást szervezünk a fesztivál idején, de az összes beérkező pályamunka megtekinthető lesz az LIX. Gyöngyösbokréta és a XLVI. Durindó online felületein is.

Választható témák óvodások és alsósok számára:
„Cini, cini muzsika…”
„Hopp, Juliska, hopp, Mariska…”
Néptáncos viselet (szoknya, kalap, csizma)
Néptáncos vagyok

Választható témák felsősök számára:
Néptáncos vagyok
Magyarcsernye régi épületei – képeslap készítése

Tudnivalók:
–a rajzok bármilyen technikával készülhetnek, egyetlen kikötés az alkotások mérete, amely nem lehet nagyobb A4 méretnél (210 x 297 mm)
–minden pályamunka esetében kérjük feltüntetni a gyermek nevét, iskoláját/óvodáját, osztályát/csoportját, felkészítő pedagógusának nevét és elérhetőségét, valamint a választott témát
–egy pályázó egy alkotással pályázhat, melyet személyesen kell eljuttatni határidőig a magyarcsernyei Ady Endre ME címére (JNA 113.)
–a pályázat beküldésével a szerzők hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályaművet ellenszolgáltatás nélkül felhasználjuk és kiállítsuk a fesztivál idején

Eredményhirdetés:
Ünnepélyes eredményhirdetés és a díjazott munkákból szervezett kiállítás megnyitója: június 2. (péntek, a fesztivál nulladik napja), 19 óra, a magyarcsernyei Ady Endre Művelődési Egyesületben
A kiállítás megtekinthető a fesztivál ideje alatt, június 3-án (szombaton) és 4-én (vasárnap), az általános iskola épületében.

Beküldési határidő: 2023. május27.
Jó alkotást kíván mindenkinek a magyarcsernyei Ady Endre ME elnöksége!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..