home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Rágcsálóirtás a szabadkai községben
2015.03.27.
LXX. évf. 12. szám
Rágcsálóirtás a szabadkai községben

A Bio Spin Kft. és az Ekozaštita Kft. 2015. március 30-án, hétfőn megkezdi a rendszeres rágcsálóirtást a szabadkai önkormányzat területén. A kártevők irtása a következőket érinti:

— 55 294 háztartást az önkormányzat területén
— a sándori szeméttelepet
— a szabadkai, bajmoki és csantavéri dögkutakat

Az új csalétkek kihelyezésével egy időben a szakemberek összeszedik és eltávolítják a korábban kihelyezetteket. A Bio Spin Kft. és az Ekozaštita Kft. munkatársai a beavatkozás során jellegzetes munkaruházatot és jelzéseket viselnek. A csalétkeket az operatív csapatok fogják elosztani (házanként 1 kg és lakásonként 0.1 kg) és elhelyezni azokon a helyeken, ahol fertőzöttséget állapítanak meg.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Szabadka Város Közigazgatási Hivatala által szervezett rendszeres rágcsálóirtás teljesen ingyenes, tehát a szolgáltatásokért a polgároknak nem kell fizetniük. Továbbá felkérjük a lakosokat, hogy fokozottan figyeljenek arra, hogy a gyerekek és háziállatok ne kerüljenek érintkezésbe a méreganyaggal.

A lakosságot külön értesítjük majd a rágcsálóirtás üteméről az egyes helyi közösségek területén.

Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Titkárság

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..