home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Prosperitati: módosított pályázati szabályzatok
Prosperitati Sajtóközlemény
2019.06.21.
LXXIV. évf. 25. szám
Prosperitati: módosított pályázati szabályzatok

A Prosperitati Alapítvány ezúton értesíti a közvéleményt, hogy a 2019. május 23-án, VII. körben meghirdetett pályázati kiírások pályázati szabályzatai módosításra kerültek. 

A minőségi szabványok bevezetésének támogatására kiírt pályázaton a módosítást követően közepes vállalkozások is pályázhatnak.

A földvásárlási pályázat vonatkozásában meghatározásra kerültek a legmagasabb elismert adásvételi árak hektáronként, kataszteri minőségi besorolás szerint, illetve a vagyon visszaszármaztatásból származó földterületek megvásárlása kapcsán módosultak a szabályok. 

Emellett az állattenyésztés támogatására kiírt pályázat feltételei is pontosításra kerültek.

A változtatásokat tartalmazó pályázati szabályzatok megtalálhatóak az Alapítvány honlapján is, a www.prosperitati.rs/palyazatok című weboldalon.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..