home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Promóció: Ablakszigetelés — hogy ne az utcát fűtsük!
2013.12.11.
LXVIII. évf. 50. szám
Promóció: Ablakszigetelés — hogy ne az utcát fűtsük!

Energiamegtakarítási szolgáltatások Vajdaság-szerte — Otthonunk megfelelő hőháztartásának biztosítása érdekében, valamint a fűtési költségeken való spórolás miatt fontos az ablakok megfelelő szigetelése.

Zvorinyi József, az STG Engineering építkezési utómunkálatokkal foglalkozó vállalat tulajdonosa az indokolatlan ablakcsere helyett a nyílászárók felújítását, valamint szigetelését ajánlja, amellyel akár 15-30%-os anyagi megtakarítást is elérhetünk, a felújításba befektetett pénzösszeg pedig három év elteltével megtérül majd.

Az egyik legjobb szigetelési módszer a Svédországban kifejlesztett nútbemarásos szigetelés, amely nemcsak korszerű, hanem tartós megoldást is kínál. Az ablakszigetelési munkák során a legelső feladat mindig a helyszínen történő felmérések elvégzése, amelyet az STG Engineering ingyenesen csinál. Amennyiben ablakbeállítás szükséges, az az ablak mechanizmusának helyrehozásával történik. Fa ablakkereteknél a szigetelőanyag méretének gyurmával történő meghatározása után az ablakokat leszerelik és speciális marógéppel csinálnak helyet a behelyezendő szilikonguminak. Kézi görgő segítségével a kimart nyílásba, azaz a teljes záródó kerületbe hengerelik a megfelelő méretű szigetelőanyagot, amely az ablak becsukása után összepréselődik, ezáltal hatékony tömítést biztosít. A szilikongumi szigetelőanyag elhelyezése esztétikus, tartós, és az ajtó, ablak keret tisztítása során sem károsodik.

A 97%-os szilikon-gumi élettartama meghaladja akár a 15 évet is, a precízen kimart farésből nem mozdul el, viszont könnyen eltávolítható, ha ablakfestésre vagy újabb szigetelésre kerülne sor. A hőszigetelésen kívül más funkciókat is ellát: például a hangszigetelést, emellett teljesen meggátolja a levegő keringését a csukott ablakon keresztül, amellyel megakadályozza a por és a kipufogógázok bejutását. Nyáron a klímaberendezés hatékonyságát is növeli.

A felújítási munkálatokat az év bármely szakaszában el lehet végezni, ugyanis egy nyílászáró helyreállítása, illetve izolálása gyorsan elkészül: fél vagy másfél órát igényel, és minden beépítéshez 3 év jótállás tartozik. A javítások nem járnak együtt bontással vagy egyéb nagy rendetlenséggel, az ablakkeretből kimart hulladékanyag pedig eltávolítása egyszerű porszívóval megoldható.

Az STG Engineering építkezési utómunkálatokkal foglalkozó vállalat a fa ablakkeret szigetelésén kívül PVC ablakok izolációját is elvégzi, ablakfestést, épületek homlokzati szigetelését is vállalja Vajdaság egész területén.

Bővebb információkért hívja a 065/6947224-es telefonszámot.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..