home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Projektötleteket vár a Prosperitati Alapítvány
Prosperitati Sajtóközlemény
2019.07.22.
LXXIII. évf. 30. szám
Projektötleteket vár a Prosperitati Alapítvány

A Prosperitati Alapítvány várja a potenciális, jövőbeni pályázók projekt ötleteit.

A Prosperitati Alapítvány, a közepes- és nagyléptékű fejlesztések támogatására kiírandó pályázatok minél alaposabb előkészítése érdekében felhívja az érdeklődő vállalkozások figyelmét, hogy a következő időszakban várja a potenciális, jövőbeni pályázók projekt ötleteit a következő témakörökben:

a.       turizmus fejlesztése,

b.       mezőgazdasági feldolgozó kapacitások fejlesztése,

c.        technológiai és innovációs fejlesztések az iparban,

d.       szolgáltatások.

A közepes- és nagyléptékű fejlesztések esetén, az Alapítvány által meghatározott besorolás szerint az egyes projektek beruházási nettó összértéke legalább 100.000,00 euró dinár ellenértékének felel meg. A projekt ötletek megvalósítása önrész, hitel és a vissza nem térítendő támogatás felhasználásával valósulhat meg. A projekt ötletek nem vonatkozhatnak korábbi beruházások utófinanszírozására, kizárólag csak új beruházásokra.

A projekt ötletek begyűjtése kizárólag a valós igények felmérését szolgálja, s azok benyújtása nem jelent kötelezettséget sem az Alapítvány, sem a benyújtó vállalkozás számára, ugyanakkor fontos információ-forrásként szolgál a jövőbeni pályázati kiírások előkészítéséhez.

A projekt ötleteket az Alapítvány honlapján elérhető, előre meghatározott űrlap kitöltése után  https://www.prosperitati.rs/kozepes-es-nagylepteku-vallalkozasfejlesztesi-projekt-adatlap  az office@prosperitati.rs e-mail címre kell elküldeni. A projekt ötleteket az Alapítvány 2019. szeptember 15-ig várja. A feldolgozás folyamatában kizárólag a teljes egészében kidolgozott űrlapokat áll módunkban figyelembe venni.

Bővebb információ: +381 24 415 0660.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..