home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Politika, amely a kölcsönös tiszteleten alapul
Hét Nap
2022.03.14.
LXXVII. évf. 10. szám
Politika, amely a kölcsönös tiszteleten alapul

A politikai stabilitás megőrzése, a politikai viszonyrendszer fenntartása és megőrzése, valamint a folyamatok továbbvitele miatt az az érdekünk, hogy a mostani köztársasági elnök az első fordulóban győzni tudjon – mutatatott rá Szabadkán legutóbbi sajtótájékoztatóján Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, aki egyúttal bejelentette, az elnökválasztáson a VMSZ-nek lesz saját jelöltje, Aleksandar Vučić, a jelenlegi köztársasági elnök, aki a mostani parlamenti többség közös jelöltje. A VMSZ elnöke ezzel összhangban részt vett a Szerb Haladó Párt elnökének kampányrendezvényén Palánkán.

Hosszú távú partnerség nélkül nem létezik érdekérvényesítés – a mögöttünk álló évtized eredményei igazolják a Vajdasági Magyar Szövetség belgrádi és budapesti szövetségi stratégiáját, ezért Magyarországon minden szinten Orbán Viktort és a kormányzó koalíciós erőket támogatjuk, a szerbiai elnökválasztás első fordulójában Aleksandar Vučić hivatalban levő köztársasági elnök újraválasztásáért kampányolok jómagam is, ezért szólaltam fel Palánkán – mutatott rá közösségi oldalán Pásztor István.

Fotók: Facebook/Pásztor István

Hiszem, hogy csak a stabil, önállóságot kivívó es megtartó, partneri szinten együttműködő, kölcsönös tiszteleten alapuló politika vihet bennünket előre. Ezt tapasztaltuk Vučić elnöktől az elmúlt időszakban, ezért támogatjuk őt újabb mandátumának megszerzésében. Ez mindannyiunk közös érdeke! – emelte ki bejegyzésében a VMSZ elnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..