home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Pető-kurzus tizedszer Zentán
Tóth Lívia
2019.04.25.
LXXIV. évf. 16. szám
Pető-kurzus tizedszer Zentán

Megkezdődött a budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Karának újabb háromhetes intenzív fejlesztő kurzusa Zentán. A tizedik alkalommal zajló foglalkozásnak tizenhét résztvevője van Vajdaság egész területéről.

Perpauer Attila, a Magyar Nemzeti Tanács tagja elmondta, a jelenlegi képzésen főleg gyermekcsoportokkal dolgoznak a szakemberek, ugyanis kihasználják azt a lehetőséget, hogy az oktatási intézményekben tavaszi szünet van.  A babás, a kisgyermek és az iskolás csoportok mellett délutánonként egyéni fejlesztéseket is tartanak a kar konduktorai.

— Ez a szakasz május 10-én fejeződik be, időközben szűrést is tervezünk Csókán és Zomborban. A következő intenzív fejlesztési kurzust várhatóan június végén, július elején tartjuk meg — hallottuk Perpauer Attilától.

A program a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében, a magyar kormány és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásával, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. közreműködésével valósul meg.


A szerző felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..