home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Péntektől Napi Foci
Tóth Tibor
2016.06.09.
LXXI. évf. 23. szám
Péntektől Napi Foci

Napi Foci néven a labdarúgó-Európa-bajnoksággal foglalkozó sportműsor indul a Pannon Televízióban. A labdarúgást kedvelők június 10-e és július 10-e között minden meccsnapon 17 órától láthatják a húszperces műsort, melyben labdarúgók, edzők, tornatanárok, játékvezetők, sportújságírók elemzik a mérkőzéseket, latolgatják az esélyeket.

— A műsorban mindennap lesz nyereményjáték is. Naponta kisorsolunk egy Napi Foci felirattal, logóval és Pannon TV felirattal díszített bögrét, pólót és sapkát. Vasárnaponként a magyar válogatott játékosok által aláírt négy labda — az Eb hivatalos Adidas labdái — is tulajdonosra talál, a döntő napján pedig Nikolics Nemanjának, a válogatott csatárának a dedikált mezét — melyben az Elefántcsontpart ellen vívott mérkőzésen lépett pályára — sorsoljuk ki a kérdésre helyes választ adók között. A műsoraink kezdetén feltett kérdésre a Napi Foci Facebook-oldalán üzenetben válaszolhatnak a kedves nézők. Akinek hét közben nem sikerül megnyernie a bögrét, a pólót vagy a sapkát, az se csüggedjen, hiszen a helyes válasszal még pályázhat a labdákra és a mezre is — mondta Dóró Alen, a műsor szerkesztője és vezetője.

Az adásban nemcsak stúdióbeszélgetések és bejátszások, hanem helyszíni kapcsolások is lesznek, melyek által a nézők betekinthetnek a környékbeli kávézókban, klubokban uralkodó hangulatba is.


A nyitóképen a műsor szerkesztője és vezetője, Dóró Alen, valamint Nikolics Nemanja, a magyar válogatott csatára az aláírt címeres mezzel

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..