home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Pedagógusbál volt Szabadkán
2015.02.09.
LXX. évf. 5. szám
Pedagógusbál volt Szabadkán

Az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete február 7-én pedagógusbált szervezett Szabadkán, a Majsai Úti Általános Iskola előcsarnokában. Az est fénypontjai az elsőbálozók voltak. Pintér Molnár Edit, a szabadkai Bosa Miličević Közgazdasági Középiskola magyartanára elmondta lapunknak, hogy ez a pedagógusbál nemcsak azért vált emlékezetessé számára, mert jubileumi, hanem inkább azért, mert ennyi diák még sohasem vett részt a szabadkai Bosa Milićević Közgazdasági Középiskolából.

— Iskolánk 14 tanulója gyakorolta be a keringőt, öltözött csodás ruhába és lett elsőbálozós. A szülők részesei lettek ennek az élménynek, a nyitótánc után a fiatalok felkérhették édesapjukat, anyjukat egy táncra. Egy tanárnak is felemelő érzés látni, ahogy a gyermekből felnőtt lesz, különösen egy ilyen eseményen, ahol hölgyek és urak lesznek a fiatalokból. Elővetíti az elkövetkező érettségit, az útra indulást. Jó volt ott lenni, és hálás vagyok az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesületnek, hogy megadta ezt a lehetőséget az elsőbálozóknak — nyilatkozta a tanárnő.


Felső sor (balról): Muhi Csilla, Pesti Nikoletta, Pintér Molnár Edit, Katancsity Amarilla, Saulić Tímea — Alsó sor: Kálnok László, Légrádi Árpád, Tóth Dianna, Benkó Zoltán


Felső sor: Pesti Nikoletta, Katancsity Amarilla, Pintér Molnár Edit, Bártol Brigitta, Budai Elizabeth — Alsó sor: Muhi Csilla, Kocsobszki Lívia, Saulić Tímea


Pintér Ferenc, az Ivan Sarić Műszaki Középiskola tanára három diákkal


Fent: Bozsik Árpád, Légrádi Árpád, Harmath Adrián — Lent: Bártol Brigitta, Pintér Molnár Edit, Tóth Dianna


Bártol Brigitta és az édesapja





Köszönjük Pintér Ferencnek a felvételeket!

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..