home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Pedagógus-továbbképzés óvónőknek és nyári táborok
2006.05.31.
LXI. évf. 22. szám

A Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete továbbképzést tart 2006. június 3-án, szombaton, Zentán, a Hófehérke Óvoda Szép utca 7. sz. alatti épületében délelőtt 9-től 13 óráig.A szemináriumon a nyári táborok megszervezésével foglalkozunk különböző technikai eszközök segítségével, mint pl. a vet...

A Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete továbbképzést tart 2006. június 3-án, szombaton, Zentán, a Hófehérke Óvoda Szép utca 7. sz. alatti épületében délelőtt 9-től 13 óráig.
A szemináriumon a nyári táborok megszervezésével foglalkozunk különböző technikai eszközök segítségével, mint pl. a vetítés, fotóalbum stb. Célja a segítségnyújtás mindazoknak, akik szívesen vállalják óvodások és kisiskolások napközis foglalkoztatását a nyári hónapokban. Ezenkívül az üvegfestés technikájával is ismerkedhetnek a megjelentek. Az előadó képkeretet és üveget biztosít, ezért anyagszükséglet címén a hozzájárulás fejenként 100 dinár. Jelentkezni 2006. június 1-jéig lehet Szőke Annánál. Tel. fax. 024/730-430. E-mail: aszoke@gtlnet.com. Előadók: Besnyi Szabolcs (Bácskossuthfalva), Baranyi Erzsébet (Békéscsaba) és Kelemen Lívia (Szeged).
Egyúttal tájékoztatni szeretnénk pedagógusainkat és mindazokat, akik szívesen foglalkoznak az óvodás korosztállyal, hogy 2006. július 17-étől július 22-éig tartjuk immár hagyományosnak tekinthető nyári táborunkat Tiszaszentmiklóson. Témánk a Fejlesztő pedagógia. Előadóink: Koperniczkyné dr. Torma Mária és Kulcsárné dr. Papp Enikő (Kecskemét), Bodor Anikó zenemuzeológus (Zenta), Gyimes Etelka fejlesztőpedagógus (Budapest). A táborba mindenkit szeretettel várunk, külön szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét a továbbképzés lehetőségére. Jelentkezni Szőke Annánál vagy Berák Benittánál lehet. Tel. 0230/77-528 Tiszaszentmiklós.
Elképzeléseink szerint augusztusban sorra kerül még egy továbbképzés nyugat-bácskai helyszínnel. Erről is hamarosan értesítjük a nyilvánosságot.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..