home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pécsi Sándor az M3 retrócsatorna e heti fókuszában
MTVA
2018.12.18.
LXXIII. évf. 50. szám
Pécsi Sándor az M3 retrócsatorna e heti fókuszában

Számtalan kiváló modern és klasszikus alakítás fűződik Pécsi Sándor kétszeres Kossuth-díjas színész nevéhez, köztük olyan emblematikus szerepek, mint a Pillantás a hídról Eddie Carbonéja, vagy Makk Károly Liliomfi című filmjének Szellemfije.

Több krimiben, történelmi filmben és vígjátékban játszott, amelyekben sokoldalú jellemábrázoló lényének árnyalatait csillogtatta. Ezen a héten a feledhetetlen Pécsi Sándor áll az M3 csatorna műsorainak középpontjában.

Szerdától vasárnapig, esténként 19.10-től követhetik nézőink A fekete város című sorozat első öt epizódját, amely a következő hét elején fejeződik be. „Éltem – és ebbe más is belehalt már…” címmel portré-összeállítással emlékezünk a művészre szerdán este 22.35-től, a műsor ismétlésére másnap, csütörtökön 11.15 perces kezdettel kerül sor. Pénteken 21.20-tól a Fedezzük fel Pestet! című kémfilmet tűzi műsorára az M3, szombaton 18.15-től Művészportréja látható a képernyőn (melynek ismétlését vasárnap 13.35-kor követhetik nyomon nézőink), este 20.30-tól pedig a Szerelem jutányos áron című filmjét vetítjük. Vasárnap 20.05-kor az emlékezetes Fuss, hogy utolérjenek című játékfilmmel zárja az M3 a Pécsi Sándor sztárhetet.


Nosztalgiázzon a klasszikusokkal! M3: az érték marad!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..