home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Pásztor István elnök úr felkereste Áder János leköszönő köztársasági elnököt
Tancsik Richárd
2022.04.11.
LXXVII. évf. 14. szám
Pásztor István elnök úr felkereste Áder János leköszönő köztársasági elnököt

Pásztor István, a Vajdasági Autonóm Tartomány Képviselőházának elnöke, április 11-én, Budapesten találkozott Áder János köztársasági elnökkel, akinek tízéves mandátuma hamarosan lejár.

Pásztor István elnök úr búcsúlátogatásán köszönetét fejezte ki Áder János, köztársasági elnöknek, azért a támogatásért, munkájáért és erőfeszítéséért, amelyet az elmúlt évtizedben Szerbia és Magyarország közötti kapcsolatok megerősítésébe fektetett, hangsúlyozva a két ország közötti partnerségi és baráti kapcsolatok erősítéséhez való hathatós hozzájárulását.

Pásztor István köszönetét fejezte ki a tartomány területén élő vajdasági magyar közösség nevében is, hangsúlyozva, hogy mindig is támogatták és megértették Áder János elnök úrat.

A Magyar Országgyűlés idén, március 10-én Novák Katalint választotta meg új köztársasági elnöknek, aki hamarosan átveszi ezt a posztott Áder János köztársasági elnöktől.

Forrás és fotó: Vajdaság Autonóm Tartomány Képviselőháza

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..