home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Pásztor István: Marad a határokon a 30 kilométeren belüli ingázás lehetősége
2021.03.24.
LXXVI. évf. 12. szám
Pásztor István: Marad a határokon a 30 kilométeren belüli ingázás lehetősége

Az új járványügyi szabályok nem hoznak semmilyen változást a szerb—magyar határ átjárhatóságával kapcsolatban, vagyis minden marad a megszokott keretek között, tette közzé az információt közösségi oldalán Pásztor István, a VMSZ elnöke.

A határ 30 kilométeres sávjában élők tehát szabadon átmehetnek a másik országba legfeljebb 24 órás időtartamra, de a 30 kilométeres sávot ott sem léphetik túl.


Fotó: Pannon RTV

A szerbiai válságstáb szerda reggeli ülésén azt a döntést hozta, hogy a határon csak azok léphetnek be Szerbiába PCR-teszt és karanténkötelezettség nélkül, akik felvették a védőoltást, pontosabban: az AstraZeneca vakcinából az elsőt, a többi vakcinából pedig az újraoltást is.

A VMSZ elnöke arra kér mindenkit, hogy regisztráljon, és vegye fel a védőoltást, mert aki nem oltatja be magát, az komoly korlátokkal kényszerül szembesülni a jövőben. A vakcina életeket ment! — fogalmaz Pásztor István

Forrás: Vajdaság Ma

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..