home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pásztor István: Csakis az átoltottsággal lehet visszaszorítani a vírus terjedését
Pannon RTV
2021.05.11.
LXXVI. évf. 18. szám
Pásztor István: Csakis az átoltottsággal lehet visszaszorítani a vírus terjedését

Minden eszközt meg kell ragadni annak érdekében, hogy minél több ember vegye fel a védőoltást, ugyanis csakis az átoltottsággal lehet visszaszorítani a vírus terjedését - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában Pásztor István.

A VMSZ elnöke elmondta, hogy rengetegen vették fel meggyőződésből a védőoltást, olyan is van, aki semmilyen körülmények között nem venné fel, ám ez a plusz 3000 dinár állami támogatás sokakat ösztönözhet arra, hogy mégis oltassák be magukat - tette hozzá a politikus. Pásztor István arról is beszélt, hogy amennyiben az emberek felveszik a vakcinát, normalizálódhat az élet.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..