home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Paskó atya konyhája rajzpályázat nyertesei - elődöntő
2023.02.27.
LXXVIII. évf. 8. szám
Paskó atya konyhája rajzpályázat nyertesei - elődöntő

Magyarország Étele 2023. ételvesenyének gyerekeknek kiírt rajzpályázata vajdasági elődöntője volt a Paskó atya konyhája rajzpályázat. Erre a rajzpályázatra Vajdaságból 226 db. rajz érkezett be a püspökség címére, amit kiváló és közismert képzőművészek osztályoztak és értékeltek. Kerekes Sándor, Križanović Josipa, Đuro Maravić (Boros tanár úr helyett) képzőművészek megállapították, hogy nagyon értékes munkák is születtek, ami elsősorban is a diák tehetségét és a tanár szakszerű pedagógiai előkészítő munkájáról ad tanúbizonyságot.

Három kategória: általános iskola alsó és felső tagozata, valamint a középiskola kategóriában születtek rajzok. Minden kategóriában első, második és harmadik díjat választottunk, de a 226 rajzból összesen 30 legjobban sikerült rajz tovább jutottak a döntőbe, ami március 18-án  lesz Felcsúton a Magyarország étele 2023 versenyen. Itt további díjakra számíthatnak a versenyzők!

Köszönjük a részvételt, a tanárok áldozatos, szakszerű munkáját.

Az első díjasok egy tortát nyertek a  Blaha Lujza cukrászdából, a többiek egy Paskó atya konyhája szakácskönyvet és egy tábla csokoládét!

A nyertes rajzpályázatok a Paskó atya konyhája facebookos oldalán megtekinthetők.

A Paskó atya konyhája vajdasági elődöntő nyertesei:

Alsó tagozat:

I: ENGI ADÉL II.o. Hajdújárás

II. RÓZSA ISIDORA I.o. Szabadka

III. MÁTÉ ALBERT I.o. Szabadka

 

Felső tagozat:

I: VARGA RÉKA VII.o Hajdújárás

II. FEHÉR ÁRON VIII.o Topolya

III. ENGI ANABELA VIII o. Topolya

 

Középiskola:

I. PÁSZTOR ELEONÓRA - Politechnikai szakközépiskola

II. FORGÓ KLAUDIA - Politechnikai szakközépiskola

III. PÁSZTOR RÉKA - Politechnikai szaközépiskola

Kósányi Debóra képzőművész tanár növendékei, kiváló munkát végeztek, értékes munkát adtak le. Nem véletlenül van mind a három díj egy iskolából. Komoly, értékes kidolgozott munkákkal jelentkeztek. A zsűri külön kiemeli a felkészítő tanár értékes, pedagógiai munkáját!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..