home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Papír képernyős óra
(—)
2014.12.24.
LXIX. évf. 52. szám
Papír képernyős óra

A Sony a vadonatúj órája megtervezésekor a stílust, nem pedig a funkcionalitást helyezte előtérbe. Az új óra pántja ugyanis az e-ink technológiára fog épülni. A Sony egyedi eszközt szeretne alkotni, és úgy döntött, hogy elsősorban a külső, azaz a dizájn számít.

A készülék elüt a mezőnytől abból a szempontból is, hogy e-papírból készült képernyővel fogják felszerelni. Kaz Hirai, a társaság vezérigazgatója nemrég egy olyan új részleget hozott létre, amely a többi közt az okosóra kifejlesztésével foglalkozik. A csoport feladata, hogy gondoskodjon az innovációról, jelenleg ugyanis éppen ez hiányzik a Sony életéből. Az óriáscég már régen nem készített olyan kiemelkedő terméket, mint a walkman vagy a Playstation. Egyelőre azonban az okosórával kapcsolatban a technikai jellemzők közül csupán az szivárgott ki, hogy a kijelzőn kívül a pántja is az e-papír technológián fog alapulni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..