home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pályázati összefoglaló
Martinek Imre
2020.12.10.
LXXV. évf. 50. szám
Pályázati összefoglaló

2 millió forint értékű támogatást kapott a közelmúltban a torontálvásárhelyi Moša Pijade Általános Iskola. A magyar kormány Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságának a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül meghirdetett, A magyar kultúráért és oktatásért című, vajdasági regionális pályázatán — vettük át a legfrissebb, december 10-ei keltezésű hírt az érintett tanintézmény közösségi oldaláról

Személyes megkeresésünkre a tanintézmény vezetője, Vidrács Krisztina igazgatónő megerősítette, hogy e célösszeg az iskola bútorzatának felújítását segítette. A pénzből nyolc, színes tantermi szekrénysort vásároltak, illetve a tanári szoba tan- és segédeszközeit tároló komplett bútorzatát.

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..