home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Pályázati felhívás workshopsorozaton való részvételre
2016.04.01.
LXXI. évf. 12. szám

A Bíró Károly Alapítvány a budapesti székhelyű Robert Schuman Intézettel közösen pályázatot hirdet egyetemi hallgatók, valamint egyetemet végzett fiataloknak 30 éves korig a „How Europe works” című, kétnapos konferencián való részvételre. A workshop célja, hogy bemutassa a fiataloknak az Európai Unió történetét, intézményeit és azok működését.

A workshopokon legsikeresebb fiatalok lehetőséget kapnak egy 3 napos budapesti, valamint egy 2 napos brüsszeli képzésen való részvételre is, melyek során megismerkedhetnek az EU intézményrendszerével, valamint a csatlakozási folyamatokkal és azok hatásaival.

A workshop és konferencia

A workshop és konfrerencia időpontja 2016. április 8-9, helyszíne az újvidéki Európa Kollégium. A résztvevők szállásának és étkeztetésének költségeit a konfrerencia időtartamára a Bíró Károly Alapítvány biztosítja.

A pályázók köre

A pályázatra aktív egyetemi státusszal rendelkező másod-, harmad-, negyed- és ötödéves hallgatók pályázhatnak, valamint olyan egyetemet végzett fiatalok, akik még nem töltötték be a 30-ik életévüket.

A pályázat beadásának módja és határideje

A pályázatra EUROPASS formátumú, részletes önéletrajzzal lehet pályázni, melyhez csatolni kell egy legfeljebb 1 A4-es oldal terjedelmű motivációs levelet. A motivációs levélnek tartalmaznia kell, hogy a pályázó miért jelentkezik, illetve milyen területek érdeklik az Európai Unióval kapcsolatban.

A pályázatot az office@birokarolyalapitvany.org.rs címre kérjük benyújtani.

A pályázat határideje: 2016.04.05. 23 óra 59 perc.

Nagy Miklós
ügyvezető
Bíró Károly Alapítvány

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..