home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pályázati felhívás az Európa Kollégiumban való elhelyezésről
MNT
2015.09.24.
LXX. évf. 38. szám
Pályázati felhívás az Európa Kollégiumban való elhelyezésről

A Magyar Nemzeti Tanács elnöke meghirdeti a Magyar Nemzeti Tanács 2015–2016. tanévre vonatkozó második kollégiumi pályázati felhívását az Európa Kollégiumban való elhelyezésről

I. A PÁLYÁZAT FELTÉTELEI

Azok a személyek pályázhatnak a Tanács 2015–2016. tanévre vonatkozó második kollégiumi pályázati felhívása alapján az Európa Kollégiumban való elhelyezésre a 2015–2016. tanévben, akik az alábbi feltételek mindegyikének eleget tesznek:

  • először nyertek felvételt egy Újvidék területén lévő, Szerb Köztársaságbeli akkreditált felsőoktatási intézmény bármely évfolyamára (az alapképzés első évfolyamától a doktori képzéssel bezárólag);
  • magyar nyelven végezték általános és/vagy középiskolai tanulmányaikat;
  • nyilatkoznak arról, hogy a diplomázásuk után legalább 3 évig Szerbiában fognak dolgozni lehetőség szerint a tanulmányaik során szerzett képesítésnek megfelelő munkakörben;
  • lakóhelyük nincsen a felsőoktatási intézménnyel ugyanazon község vagy város területén, vagy az intézménytől 30 km-nél rövidebb távolságra.

A pályázatok beadási ideje: 2015. szeptember 23. – október 20.

II. A KOLLÉGIUMI HELYEK ODAÍTÉLÉSE

Az odaítélésre kerülő kollégiumi helyek száma: 319.

Az odaítélésre kerülő kollégiumi helyekről a felek szerződést kötnek. A szerződést a felek egy tanévre kötik. A kollégiumi elhelyezésre kötött szerződés időtartamának lejártával a hallgató köteles elhagyni a kollégiumot.

III. A PÁLYÁZÁS MÓDJA

A pályázatot kizárólag a Magyar Nemzeti Tanács által közzétett formanyomtatványokon lehet beadni. A pályázati kérelmet két eredeti példányban, a három nyilatkozatot pedig egy-egy eredeti példányban kell benyújtani zárt borítékban.

A pályázati kérelmet elektronikus formában kell kitölteni és rögzíteni.

A teljes pályázati dokumentáció (a formanyomtatványokkal együtt) 2015. szeptember 23-ától vehető át a CMH információs irodáiban, illetve letölthető a Magyar Nemzeti Tanács (www.mnt.org.rs) hivatalos honlapjáról.

Az iratok hitelesítése az eredeti bemutatása mellett a CMH információs irodáiban  díjmentesen elvégezhető.

A pályázatokat magyar nyelven kell benyújtani.

A pályázatok átadásának határideje: 2015. október 20.

A pályázatok zárt borítékban, személyesen adhatók le a CMH  információs irodáiban.

IV. A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA

A határidőn belül beadott pályázatok A Magyar Nemzeti Tanács által társalapított Európa Kollégiumban való kollégiumi elhelyezésről szóló határozat alapján  kerülnek elbírálásra és rangsorolásra. A határozat szövege letölthető a Magyar Nemzeti Tanács honlapjáról. (www.mnt.org.rs).

A jogosultsági rangsorról a pályázók hivatalos írásos értesítést kapnak, de az a Tanács hivatalos honlapján is kihirdetésre kerül.

A Pályázati felhívás teljes szövege megtekinthető a http://www.mnt.org.rs/ weboldalon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..