home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Pályázat Óvodapedagógusok részére
2021.11.16.
LXXVI. évf. 45. szám
Pályázat Óvodapedagógusok részére

A Brunszvik Teréz Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete, mint szakmai civil szervezet, alapító dokumentumában rögzített feladata és tevékenysége az értékeinek védelme, az értékek azonosítása, definiálása, széleskörű bemutatása, a mindennapok gyakorlatában való megvalósulásának feltérképezése. Mindezeknek megfelelően pályázatot hirdetünk a Jeles napok és ünnepkörök megismertetése a szülőkkel és a gyermekekkel címmel.

Olyan pályamunkákat várunk az óvodapedagógusoktól, amelyben leírják, hogyan alkalmazzák az új projekt módszert az oktatói-nevelői munkájuk során, s hogyan sikerül / sikerült megtalálni azt a pontot (itt és most módszer), amikor megragadták/megragadják a pillanatot népi kultúránk alappilléreinek alkalmazásához.

Megfigyeléseiket, jelen vizsgálatukat vessék papírra és küldjék el. A leírás terjedelme nincs meghatározva, az egy nyomtatott oldaltól a meghatározatlanig. A beküldött munkák szerzői pénzjutalomban részesülnek. Várjuk óvodapedagógusaink jelentkezését: Legyetek bátrak, merjétek megmutatni tudásotokat.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2021. DEC. 30.

Bővebb informnáció Dr. Szőke Anna, elnöknél (e-mail: szoketanna@gmail.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..