home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Pályázat a Várady kiválósági ösztöndíjhitelek odaítélésére
MNT
2015.10.01.
LXX. évf. 39. szám
Pályázat a Várady kiválósági ösztöndíjhitelek odaítélésére

A Magyar Nemzeti Tanács pályázatot hirdet a 2015-ös évre vonatkozó Várady kiválósági ösztöndíjhitelek odaítélésére

 
I. A PÁLYÁZAT FELTÉTELEI

A Magyar Nemzeti Tanács H/8/2013, H/12/2013 és H/19/2015 iratszámú határozata alapján azok a személyek pályázhatnak az MNT Várady kiválósági ösztöndíjhitelre a 2015. évben akik az alábbi feltételek mindegyikének megfelelnek:

  • első ízben nyertek felvételt akkreditált akadémiai mester képzés első illetve második évfolyamára vagy doktori képzés első illetve második évfolyamára
  • a Szerb Köztársaság területén megvalósuló akkreditált akadémiai mester képzés vagy akkreditált doktori képzésre nyert felvételt,
  • magyar nyelven végezte az általános és/vagy a középiskolát

A jelen pályázati felhívás 2015. szeptember 30-ától november 15-éig áll nyitva a hallgatók előtt.

II. A KIOSZTÁSRA KERÜLŐ ÖSZTÖNDÍJAK SZÁMA ÉS NAGYSÁGA

Az ezen pályázati kiírás alapján kiosztásra kerülő ösztöndíj-hitelek száma:

  • a Szerb Köztársaság területén megvalósuló akkreditált akadémiai mester képzés első és második évfolyamára első ízben felvételt nyert hallgatók részére: 20;
  • a Szerb Köztársaság területén megvalósuló akkreditált doktori képzés első illetve második évfolyamára első ízben felvételt nyert hallgatók részére: 10.

Amennyiben a doktori képzésre nem lesz betöltve az előlátott létszám a szabad létszám használható a mester képzésre jelentkező hallgatók hitelezésére.

Az ösztöndíjhiteleket (a továbbiakban: ösztöndíjakat) a jogosultságot megszerző hallgató egy tanévre nyeri el és azt a tanévben tíz hónapon keresztül folyósítják számára.

III. A PÁLYÁZÁS MÓDJA

A pályázatot kizárólag a Magyar Nemzeti Tanács által közzétett formanyomtatványokon lehet beadni. A pályázati kérelmet (V1 melléklet) két eredeti példányban, a nyilatkozatot (V2 melléklet), adatkezelési hozzájárulást (V3) pedig egy eredeti példányban kell átadni zárt borítékban.

A pályázati kérelmet (V1 melléklet) elektronikus formában kell kitölteni és rögzíteni.

A teljes pályázati dokumentáció (a formanyomtatványokkal együtt) 2015. szeptember 30-ától vehető át a CMH Információs Irodáiban, illetve letölthető a Magyar Nemzeti Tanács (http://www.mnt.org.rs)  honlapjáról.

A pályázatokat magyar nyelven kell benyújtani.

A pályázatok átadásának határideje: 2015. november 15.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..