home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Palicson járt a belügyminiszter
2023.11.29.
LXXVIII. évf. 48. szám
Palicson járt a belügyminiszter

Bratislav Gašić szerb belügyminiszter Palicson a rendőrség azon egységeivel találkozott, amelyek az illegális migráció visszaszorítására vezényeltek ki erre a területre.

A belügyminiszter kiemelte, a rendőri egységek kitartóan végzik a munkájukat és addig maradnak, míg a probléma meg nem oldódik, valamint az utolsó embercsempészt le nem tartóztatják.

Vajdaság északi részén egy hónapja folyamatosan zajlik az akció, a hatóság emberei minden olyan útvonalat ellenőrzés alatt tartanak, amelyeken az illegális bevándorlók taxikkal vagy embercsempészek segítségével a szerb-magyar határ közelébe juthatnának. A különleges egységek az erdős szakaszokon is jelen vannak. A szabadkai befogadóközpont továbbra is üres.

Forrás: Pannon RTV

A Belügyminisztérium felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..