home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Palicsi érmek Topolyán
(T. T.)
2015.06.17.
LXX. évf. 24. szám
Palicsi érmek Topolyán

Topolyán tartották a Topolya Trófeája elnevezésű karate-tornát, melyen 16 romániai és szerbiai klub 180 versenyzője vett részt.

A Palics Karateklub tagjai közül aranyérmet Tomek Martin (formagyakorlat, haladók) és Tilinkó Dominik (harcok, serdülők 60 kg) szerzett, a dobogó második fokára Petra Jujić (formagyakorlatok, idősebb pionírok) és Takács Lénárd (harcok, idősebb pionírok 75 kg), a harmadikra pedig Takács Lénárd (formagyakorlatok) és Takács Zoltán (formagyakorlatok és harcok, fiatalabb pionírok) állhatott. A Nikolina Stančić, Ivona Kurai, Petra Jujić alkotta idősebb pionír csapat formagyakorlatokban bronzérmet nyert.

A Palics Karate Klub elindította a nyári, ingyenes karate iskolát a kezdők részére. Az edzéseket minden hétfőn és szerdán 18 órától Palicson, szombatonként 11 óráról pedig Szabadkán tartják. Az érdeklődők a 061/62-98-111-es telefonszámot hívhatják.

Fotók: Palics Karate Klub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..