home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Palics központjában lövöldöztek
2023.08.06.
LXXVIII. évf. 31. szám
Palics központjában lövöldöztek

Ma délelőtt ismét leszámolás történhetett a migránsok között, ezúttal Palicson. 9 óra 30 perckor a Kossuth Lajos utca lakosai, amely Palics tágabb központjában található, rövid idő alatt a közelből több lövéssorozatot hallottak.

A helyszínre hamarosan megérkezett a rendőrség és a mentőszolgálat is. A Subotica.com nem hivatalos információra hivatkozva jelentette, hogy egy személy megsérült, akit kórházba szállítottak. A Kossuth Lajos utcát teljesen lezárták a rendőrök.

Ugyancsak nem hivatalos információk szerint migránsok szólalkoztak össze, a veszekedés pedig lövöldözésbe csapott át.

A Subotica com szerint az ott élők elmondták, az utca egyik házában migránsok laknak, de amikor korábban jelentették a rendőrségnek, azt a választ kapták, hogy nem illegális bevándorlókról van szó. A lakosság kételkedett ebben, hiszen többször látták, hogy éjjel taxik állnak meg az épület előtt. A szemtanúk szerint a rendőrség ma délelőtt 10-15 személyt állított elő a kérdéses házból, néhányan pedig megszöktek.


Fotó: Pannon RTV

Forrás: Subotica.com, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..