home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Palics — Folytatódnak a munkálatok
Hét Nap Online
2020.04.28.
LXXV. évf. 18. szám
Palics — Folytatódnak a munkálatok

Nehezebb körülmények között folytatódnak a Népszínház, a zöld szökőkút felújításának és a palicsi wellnessközpont kiépítésének a munkálatai.

— A palicsi wellnessközpont és aquapark kiépítése az egyik legjelentősebb beruházás Szabadkán, a megvalósítása sokat fog jelenteni gazdaságunknak, a város és a térség minden polgárának, főként a koronavírus világjárvány által előidézett nehéz helyzetben.

Laban polgármester ez alkalommal kijelentette, hogy ennek a projektumnak a megvalósítása az egyik legfontosabb prioritás.

A munkálatok második fázisának értéke 660 millió dinár körül van, a beruházás teljes értéke, az első fázissal együtt, valamivel több mint egymilliárd dinár.

— A palicsi termálvizes medence új tartalommal bővül a wellnessközpont és aquapark kiépítésével. Egy épület kerül a rekreációs és a termálvizes fürdő mellé, valamint még egy medence készül toronnyal és csúszdákkal a meglevők mellé mondta Daraboš. — A zárt terület 3.000 négyzetméteres, a külső tér pedig 28.500 négyzetméteres lesz.

Palicson, a Férfi strandon 2018. december közepén az alapkő letételével elkezdődtek a palicsi wellnessközpont és aquapark kiépítésének munkálatai, a projektum közös beruházói a Szerb Köztársaság Kormánya és Szabadka Város.   

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..