home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
PCR-teszt és karanténkötelezettség nélkül léphetnek be Szerbiába a beoltottak
(Tanjug)
2021.03.24.
LXXVI. évf. 12. szám
PCR-teszt és karanténkötelezettség nélkül léphetnek be Szerbiába a beoltottak

Azok a külföldön élő szerb állampolgárok, akik felvették a vakcinát, és rendelkeznek az erről szóló szerbiai igazolással, nem kell karanténba vonuljanak, ha Szerbiába utaznak - egyebek mellett erről is döntött a szerbiai válságstáb mai ülésén.

Ez azt jelenti, hogy aki felvette az AstraZeneca vakcina egy dózisát, vagy a többi vakcina mindkét dózisát, PCR-teszt és karantén nélkül léphet az országba - mondta Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár.

A válságstáb ülésén az oktatási minisztérium azon javaslatáról is beszéltek, hogy a diákok bemehessenek az iskolába annak érdekében, hogy leosztályozzák őket. Gojković kiemelte, a meghozott intézkedések továbbra is érvényben maradnak, ugyanis még mindig igen magas az újonnan fertőzöttek száma Szerbiában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..