home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Oroszlánkölyök az út mentén
2023.09.22.
LXXVIII. évf. 38. szám
Oroszlánkölyök az út mentén

Egyelőre a palicsi állatkertben van az az oroszlánkölyök, amelyet tegnap találtak Szabadka és Csantavér között, az út mentén. Mint azt hírül adták a tájékoztatási eszközök, az állatot egy autós vette észre, majd többen is megálltak, és értesítették a rendőrséget, valamint az állatkertet. A szakemberek befogták a kis oroszlánt, aki nem volt agresszív az emberekkel szemben. Kiderült, egy legfeljebb fél éves nőstényről van szó.

Az állatkert illetékesei szerint a kis oroszlán alultáplált és sovány, valószínűleg több hetet kóborolhatott. Jelenleg jó helyen van, megfelelő táplálékot és gondoskodást kap, a tartós elhelyezéséről pedig később döntenek.

Továbbra is nyitott kérdés, hogy a kis oroszlán miként került a szabadba, és honnan szökhetett meg?

Forrás: Pannon RTV, subotica.com

Fotó: subotica.com 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..