home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Orbán Viktor: Szerdától újraindulhatnak az üzletek és a szolgáltatások
2021.04.06.
LXXVI. évf. 13. szám
Orbán Viktor: Szerdától újraindulhatnak az üzletek és a szolgáltatások

Holnaptól nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások Magyarországon - jelentette be Orbán Viktor közösségi oldalán, miután a beoltottak száma meghaladta a 2,5 milliót.

A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy járványügyi intézkedések továbbra is lesznek. A lakosságtól azt kérte ezeket tartsák be. Az intézkedéseket külön nem részletezte, de ezekről már korábban is szó volt. Tehát az üzletek reggel 5 óra és este 9.30 között lehetnek nyitva, négyzetméter alapú szabályok mentén, átlagosan 10 négyzetméterenként 1 vásárló lehet az üzletben. Kinyithatnak továbbá a fodrászok, kozmetikák és más szolgáltatók is. A vendéglátóhelyiségek ugyanakkor továbbra sem nyithatnak ki, csak az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása miatt mehetnek be az éttermekbe a vendégek. A szállodák továbbra sem fogadhatnak vendégeket.

„A vírus háborút indított ellenünk, és az egyetlen győzelemmel kecsegtető fegyver a vakcina. Egy hónap alatt két és félszeresére növeltük a beoltottak számát. Ezért holnaptól nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások. Járványügyi intézkedések lesznek. Kérem önöket ezeket tartsák be. Az oltás folytatódik, hasonló tempóban. Az orvosok és az ápolók munkáját köszönöm. A magyar embereket pedig arra kérem, hogy regisztráljanak és vegyék fel a védőoltást. Magyarország lehet, Magyarország lesz az az európai ország, ahol leggyorsabban jut vakcina mindenkinek. Nekünk minden élet számít!”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..