home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Orbán Viktor: Kiharcoltuk! A magyarok pénzét nem adhatják az ukránoknak!
2024.02.02.
LXXIX. évf. 5. szám
Orbán Viktor: Kiharcoltuk! A magyarok pénzét nem adhatják az ukránoknak!

A háborúban nem veszünk részt, fegyvert nem küldünk, továbbra is a béke pártján állunk! – fogalmazott a Facebookon megosztott videójában Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök Brüsszelből jelentkezett be, hogy tájékoztassa a közvéleményt az uniós csúcs keretében zajló tárgyalások eredményeiről. Azt mondta, féltek attól, hogy a magyaroknak járó uniós pénzek, amit a bizottság eddig nem adott oda nekik, előbb-utóbb Ukrajnában kötnek majd ki.

És attól is féltünk, hogy túl hosszú távra, ellenőrizetlenül bocsátunk forrásokat Ukrajna rendelkezésére – folytatta. – Aztán kaptunk egy ajánlatot, és végül kitárgyaltunk egy ellenőrző mechanizmust, amely garantálja a pénzek észszerű felhasználását, és garanciát kaptunk arra, hogy Magyarország pénze nem kerülhet Ukrajnába. Hosszú tárgyalás után ezt az ajánlatot elfogadtuk – jelentette be Orbán Viktor. Örülök, hogy a piacok, a gazdasági élet reakciója már most pozitív erre a megállapodásra – tette hozzá.

Forrás: MTI, Pannon RTV

Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..