home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Orbán Viktor: Februártól megkezdődik a regisztráltak oltása
2021.01.29.
LXXVI. évf. 4. szám
Orbán Viktor: Februártól megkezdődik a regisztráltak oltása

Az oltások kapcsán a leginspirálóbb példa Szerbia, akikkel nagyon jó viszonyban van Magyarország, és érzelmi tartalma van a kapcsolatoknak, napi rendszerességgel kér jelentéseket az itteni immunizációról, valamint az oltás folyamatáról.

Ezt mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában ma reggel. A magyar miniszterelnök arról is beszélt, hogy megkezdődik a regisztráció alapú oltás Magyarországon a jövő héttől, és eddig körülbelül kétmillióan regisztráltak a koronavírus elleni oltásra. Hozzátette, ő maga is, amikor sorra kerül, beoltatja magát, és a kínai vakcinát választja majd. Elmondta, ameddig nincs elegendő oltóanyag, addig a szabályoknak fenn kell maradniuk, ezt követően azonban le kell győzni a vírust. A magyarországi korlátozások március elsejéig való meghosszabbításáról a magyar kormányfő azt mondta, meghallgatták a szakemberek véleményét. Ha túl korán lazítanak, a semmibe vész az, amit három hónap alatt elértek - tette hozzá a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor a napi friss magyarországi adatokat is ismertette, 1459 személynél mutatták ki a koronavírus-fertőzést egy nap alatt, és további 83 beteg hunyt el a kór szövődményeinek következtében.


Fotó: Facebook

(Forrás: hiradó.hu)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..