home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Orbán: A legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága
2022.03.04.
LXXVII. évf. 9. szám
Orbán: A legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága

Magyarország menedék a menekülők számára, és ezzel a magyar kormánynak rengeteg feladata van - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában.

Az Ukrajnából induló válságnak az elejét látjuk, a menekültek tipikusan Ukrajna belső részéről jönnek, és van köztük magyar, ukrán és harmadik országból érkező ember is - tette hozzá a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor megköszönte a magyar emberek és főként az egyházi szervezetek munkáját, amit a menekültek megsegítésében végeznek. Azt mondta, Magyarországot baj nem érheti, csak egy esetben, ha a józan eszüket elveszítik és belesodródnak a háborúba. Ebben a konfliktusban a legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága – szögezte le a magyar kormányfő.


Orbán Viktor (fotó: MTI/ Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Benko Vivien Cher)

Forrás: hirado.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..