home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Orbán: A kormány nem csak a zárva táblát akarja elfordítani
2021.02.15.
LXXVI. évf. 6. szám
Orbán: A kormány nem csak a zárva táblát akarja elfordítani

Napirend előtti felszólalásban számolt be az elmúlt két hónap gazdasági intézkedéseiről és az újraindítási programról Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Országgyűlés tavaszi ülésszakának nyitóülésén.

„A magyar gazdaság újraindításáról” címmel tartott beszédében a válságkezelésről szólva hangsúlyozta: az következetes volt, hiszen november óta lényegében nem változtatott a kormány az intézkedésein, ezért maradtak sikeresek. Akik Nyugat-Európában karácsonykor újranyitottak, azokban az országokban hatalmas erővel tört fel újra a harmadik hullám – jelentette ki.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar társadalomban folyamatosan zajlik a vita az újranyitásról. A kormány azonban nem egyszerűen csak a „Zárva táblát akarja elfordítani a bejáraton”, hanem újra akarja indítani az egész társadalmi életet, hogy erősebben kerüljön ki a járványból, mint amilyenben belementek. Ennek legfontosabb eszközének a vakcinát nevezte Orbán Viktor. Az intézkedésekhez a parlamenti képviselők támogatását kérte a magyar miniszterelnök, pártállástól függetlenül.

Forrás: hirado.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..