home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Olivér hazatért
Pannon RTV
2020.12.30.
LXXV. évf. 53. szám
Olivér hazatért

Kedd este hazatért Bajmokra a súlyos ritka betegségben szenvedő kisfiú, Pál Gajódi Olivér. Még mindig lehet segíteni pénzadománnyal a gyógyulását.

Édesanyjával együtt szállította haza egy újvidéki mentőautó  - írja a Magyar Szó. A hosszú távollét után végre édesapjával, Józseffel is találkozhatott a szülői házban. Olivér szobáját speciális kisággyal, lélegeztetőgéppel, váladékleszívó és köhögtető géppel látták el, de játékok is várták a kisfiút.

Édesanyja, Tímea elmondta, Olivér még pár napig antibiotikum-kezelést kap egy tüdőprobléma miatt, de mivel napról napra jobbak az eredményei, és erős, nevetős, ezért a terápiát már a családi környezetben fejezik be.

A kisfiút egyelőre még lélegeztetőgép segíti. Ahhoz, hogy ez másképp legyen, és önállóan lélegezhessen, a budapesti Bethesda kórházba kell majd utaznia. A tervek január 25-én fogadják Olivért az intézményben.

A génterápiához szükséges gyűjtés egyébként jól alakul. Még körülbelül 200 ezer euró hiányzik.


Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..