home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Oldott hangulatban
-kzs-
2013.06.05.
LXVIII. évf. 23. szám
Oldott hangulatban

Konyhashow címmel nagy sikerű műsort mutatott be a bácsfeketehegyi színházteremben Maksa Zoltán magyarországi humorista. A produkcióra a belépődíj ezúttal is önként adott tetszőleges pénzadomány volt.

A produkció bemutatásának anyagi lehetőségeiről Pál Károly, a helyi művelődési egyesület elnöke, a Vajdasági Magyar Szövetség ügyvezető alelnöke gondoskodott a bácsfeketehegyi község közreműködésével. A komikus harmincéves munkásága apropóján kezdett vajdasági turnéba. Tizenhárom éven át volt a magyarországi közszolgálati televízió műsorán szereplő Maksa Híradó házigazdája, a vajdasági közönség ekként ismerhette meg.

A humorista elárulta, hogy az egész Vajdaságot be szeretné járni új műsoros estjével. A politikától és a trágárságtól mentes humort minél több vajdasági emberhez el kívánja vinni, hogy kis vidámságot lopjon be a fásult mindennapjaikba. Újságíróknak a következőképp nyilatkozott a vajdasági emberekről: „Jobban elengedik magukat, mint a Magyarországon élők. Ott egy kicsit jobban hagyják magukat a mindennapi kilátástalanságok által vezéreltetni, itt valahogy oldottabb a hangulat.”

— A közönség reakciója szerint kell a humor az ember életébe — mondta Pál Károly, a Feketics Művelődési Egyesület elnöke. A műsor nagy sikerére való tekintettel az őszi hónapokban ismét Bácsfeketehegyre invitálta Maksa Zoltánt, ő pedig a meghívást örömmel elfogadta.

A másfél órányi poénáradat után a komikus önéletrajzi köteteivel is megismerkedhetett a bácsfeketehegyi közönség.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..