home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Odaítélték a VMÚE elismeréseit
VMÚE
2024.03.21.
LXXIX. évf. 12. szám
Odaítélték a VMÚE elismeréseit

Tóth Tibor, a Hét Nap újságírója írott sajtó kategóriában lett díjazott

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket.

Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti ki a VMÚE elnöksége. Az Év Újságírója díjjal elektronikus média kategóriában Gusztony András, az Újvidéki Rádió főszerkesztője, írott sajtó kategóriában pedig Tóth Tibor, a Hét Nap újságírója teljesítményét ismeri el. A Szórványdíjat Vidács Hajnalka, a Magyar Szó újságírója érdemelte ki, életműdíjjal Bodzsoni Istvánt, a Pannon RTV igazgatóját jutalmazzák, a szervezet Médiadíját pedig a fennállásának nyolcvanadik évfordulóját ünneplő Magyar Szó szerkesztőségének ítélték oda. A VMÚE szakmai elismeréseinek értékét tovább növeli, hogy idén első ízben a díjazottak a Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából pénzjutalomban is részesülnek majd.

A VMÚE díjátadó ünnepségét a tervek szerint április 5-én, pénteken 18 órai kezdettel tartják meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..