home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Objavljen je drugi javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za novu opremu
2023.09.11.
LXXVIII. évf. 36. szám
Objavljen je drugi javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za novu opremu

U petak, 08.09.2023. godine objavljen je 2. Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podršku privrednim društvima za kupovinu nove opreme u 2023. godini kojim se sufinansira nabavka nove opreme do 50% vrednosti. Podnosioci prijave mogu biti mikro, mala i srednja privredna društva, kod kojih nijedan od osnivača nije razvrstan kao veliko pravno lice.

Takođe, moraju imati sedište u AP Vojvodini, najmanje 10 zaposlenih na dan objave konkursa, da posluju najmanje 2 godine, da nisu već dobili sredstva na prvom pozivu ove godine i moraju ispunjavati sve ostale uslove propisane konkursom.  

Preduzeća se mogu prijaviti na jednu od 2 KOMPONENTE konkursa, pri čemu je KOMPONENTA 2 namenjena dobavljačima multinacionalnih kompanija, koji po ovom konkursu mogu dobiti veći iznos bespovratnih sredstava. 

Sva dokumentacija i svi uslovi konkursa, nalaze se na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu. 

Razvojna agencija Vojvodine će organizovati ONLAJN Info dan u sredu 13.9. sa početkom u 10 časova, na koji se zainteresovani mogu prijaviti već sada putem linka: Webinar Registration - Zoom.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..