home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Nyögvenyelősen, de győzött a címvédő
Tóth Tibor
2016.06.14.
LXXI. évf. 23. szám

D-CSOPORT, 1. FORDULÓ: Spanyolország-Csehország 1:0 (0:0)

D-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Spanyolország-Csehország 1:0 (0:0)

Toulouse, Stadium Municipal, 29 400 néző. Vezette: Eriksson (svéd).

Gólszerző: Piqué (87.)

SPANYOLORSZÁG: De Gea – Juanfran, Piqué, S. Ramos, Jordi Alba – Fabregas (Thiago, 70.), Busquets, Iniesta – David Silva, Morata (Aduriz, 62.), Nolito (Pedro, 82.). 

CSEHORSZÁG: P. Cech – Kaderábek, Sivok, Hubník, Limbersky – Darida, Plasil – Gebre Selassie (Sural, 86.), Rosicky (Pavelka, 88.), Krejcí – Necid (Lafata, 75.). 

A címvédő spanyol válogatott csak a hajrában törte fel a cseh védelmet, és Iniesta beadásából Pique fejesével megszerezte a három pontot. A csehek először a mérkőzés 45. percében veszélyeztették a spanyol kaput, majd a második félidőben több alkalommal is munkára késztették De Geát, a spanyolok hálóőrét.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..