home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Nyilvános pályázatot a Szabadka város területén működő egyházak és vallási közösségek 2020. évi projektjeinek támogatására
2020.05.14.
LXXV. évf. 20. szám
Nyilvános pályázatot a Szabadka város területén működő egyházak és vallási közösségek 2020. évi projektjeinek támogatására

A pályázók a Jelentkezési lap az egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására meghirdetett pályázatra – 1. adatlap című nyomtatvány benyújtásával pályázhatnak, amely a pályázati felhívás mellékleteként letölthető az önkormányzat honlapjáról a Pályázatok és hirdetmények menüpont alatt.

I. A pályázat tárgya

A nyilvános pályázatot a Szabadka város területén működő egyházak és vallási közösségek 2020. évi projektjeinek támogatására hirdetjük meg, 2.660.000,00 dináros összegre. A Szabadka város területén működő egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására szolgáló eszközök az alábbiakra igényelhetők:

— folyó javítások és karbantartás,

— átalakítási projektek,

— helyreállítási, felújítási projektek.

 

II. Részvételi feltételek

Az egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására az alábbi jogalanyok pályázhatnak:

— Szabadkai Püspökség

— Szabadkai Pravoszláv Egyházmegye

— Református Keresztyén Egyház Szabadkai Egyházközsége

— Ágostai Hitvallású Evangélikus Keresztyén Egyház Szabadkai Egyházközsége

— Szabadkai Zsidó Hitközség

— Iszlám Vallási Közösség Szabadkai Medzslisze

 

III. A projektek kiválasztásának mércéi

Az egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására szolgáló költségvetési eszközök odaítélésének kritériumai a következők:

— a hívők száma a Város területén végzett legutóbbi népszámlálás szerint

— az egyház illetve vallási közösség épületeinek száma

— a szakrális építmény védelem alatt áll-e

— az építmény állapota

— a program más forrásokból történő támogatása

— a közhasznúság foka

— a projekt fejlesztő hatása az adott területen

 

IV. Dokumentáció

A pályázók a Jelentkezési lap az egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására meghirdetett pályázatra – 1. adatlap című nyomtatvány benyújtásával pályázhatnak. A jelentkezéshez a pályázónak kötelezően mellékelnie kell:

— a pályázóra vonatkozó bizonyítékot: annak a nyilvántartásnak a kivonatát, ahol a pályázót bejegyezték

— a pályázóra vonatkozó alapvető adatokat (története, tevékenységének leírása, stb.), amit apályázó állít össze 

— a projekt részletes leírását, melynek támogatására pályázik.

 

V. Határidők és általános tudnivalók

A pályázat megjelenik Szabadka Város Hivatalos Lapjában és az önkormányzat hivatalos honlapján, a www.subotica.rs címen, a Pályázatok és hirdetmények menüpont alatt. A pályázatot a Bizottsághoz a „Jelentkezési lap az egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására meghirdetett pályázatra” (1. számú adatlap) elnevezésű nyomtatványon kell benyújtani, amely a pályázati felhívás mellékletében szerepel és letölthető az önkormányzat hivatalos honlapjának Pályázatok és hirdetmények oldaláról.

A kitöltött jelentkezési lapokat a kért iratanyaggal együtt nyomtatott formában, zárt borítékban kell átadni a Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Ügyfélszolgálatában, a Szabadság tér 1. szám alatt, vagy postai úton továbbítani a Szabadka Város Közigazgatási Hivatala, Szabadság tér 1., 24000 Szabadka címre, az „Egyházi és Vallási Közösségek Pályázati Bizottsága részére“ jelzéssel. A pályázati jelentkezési lapokat elektronikus formában is kötelezően el kell küldeni a következő e-mail címre: crkve@subotica.rs.

A hiányos és késve érkezett pályázatokat a bizottság figyelmen kívül hagyja. A pályázatra a Szabadka Város Önkormányzatának honlapján történt közzétételétől számított 15 napon belül lehet jelentkezni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..