home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Nyílt nap a szabadkai Zeneiskolában
Kovács Laura
2023.05.26.
LXXVIII. évf. 21. szám
Nyílt nap a szabadkai Zeneiskolában

Május 27-én, szombaton, nyílt napot tart a szabadkai Zeniskola. A témával kapcsolatban megtartott sajtótájékoztatón Dragana Nikolić igazgató, Guzsvány Lénárd igazgatói tanácsos, Miroslav Stantić tanár és Veres Mirela tanuló beszélt a részetekről.

Az esemény 18 órakor zongora bemutatóval veszi kezdetét, majd ezt követi 19 órakor a hangszerbemutató az iskola bejárata melletti tanteremben azoknak az óvodás és alsós gyermekeknek, akiket érdekel a zene világa. A hivatalos kapunyitás 21 órakor lesz.

A nyílt napon különböző kiállításokat tekinthetnek meg az érdeklődők. Este fél 10-től kamaraest várja a látogatókat, 22.15-től jazz koncert lesz az iskola udvarában. Végül pedig a tanárok koncertje, amely a Kis éji zene elnevezést kapta, 23.15-kor veszi kezdetét.

Fényképezte: Kovács Laura

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..