home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Nyerjen belépőjegyet Presser Gábor koncertjére!
Hét Nap
2014.08.20.
LXIX. évf. 34. szám
Nyerjen belépőjegyet Presser Gábor  koncertjére!

Ön is jelen lehet a koncerten, ha helyesen válaszol az augusztus 20-ai nyomtatott kiadásunkban feltett kérdésünkre, és a szelvényt augusztus 29-éig postázza szerkesztőségünk címére

A szabadkai zsinagógában szeptember 11-én (csütörtökön) 19 órai kezdettel Presser Gábor és barátai lépnek fel a Dr. Milkó Izidor Vajdasági Zsidó Kulturális Intézet szervezésében. Ön is jelen lehet a koncerten, ha helyesen válaszol az augusztus 20-ai nyomtatott kiadásunkban feltett kérdésünkre, és a szelvényt augusztus 29-éig postázza szerkesztőségünk címére (Hét Nap szerkesztősége — PRESSER-koncert, 24000 Szabadka, Lazar Nešić tér 1/IV., Pf. 75). A helyes válasz beküldői között öt belépőjegyet sorsolunk ki, a szerencsés nyertesek névsorát pedig szeptember 3-ai számunkban jelentetjük meg.

A koncertre jegyek már kaphatóak a szabadkai Városi Múzeum ajándékboltjában (Szabadság tér 1.), illetve a szabadkai zsinagógában (Jakab és Komor tér 6.). A belépőjegy ára 500, a VIP  jegyé 1000 dinár. A főpróbára a belépőjegy 200 dinárba kerül. További információ: a 063/115-33-20-as telefonszámon vagy az info@zsinagoga.com e-mailcímen. A bevételből a zsinagóga egyik vitrázsát szeretnék felújítani.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..