home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Nyári újságíró-iskola
(Tha)
2013.06.19.
LXVIII. évf. 25. szám

A Hét Nap szerkesztősége, a Bánáti Újság és a tiszaszentmiklósi Tiszaszentmiklós Magyar Kultúrkör értesíti az érdeklődőket, hogy az idén is megszervezi a már hagyományos nyári újságíró-iskoláját.

Az ötnapos tanfolyam tervezett időpontja 2013. július 1—5-e, a helyszín pedig Tiszaszentmiklós, a katolikus plébánia épülete. A szervezők elsősorban középiskolások, egyetemi hallgatók jelentkezésére számítanak. A részvételi díj 1500 dinár.
A képzés résztvevői elméletben és gyakorlatban egyaránt megismerkednek a hír, a tudósítás, az interjú és a jegyzet fogalmával, valamint betekintést nyernek a riportírás rejtelmeibe is. A táborban készült szövegeket szakember nézi át és ad hasznos tanácsokat.
Jelentkezni lehet a wia17@open.telekom.rs e-mail címen.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..