home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Nyári Színjátszó Tábor
2023.06.01.
LXXVIII. évf. 22. szám
Nyári Színjátszó Tábor

Érdekel a színjátszás? Vonz a színpad?

Kipróbálnád magad egy drámacsoportban?

Akkor ez neked való:

Nyári Színjátszó Tábor a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben felső osztályosok számára 2023. július 3-a és 14-e között délelőttönként

A táborban a résztvevők megismerkednek a különféle beszédtechnikákkal, kommunikációs és helyzetgyakorlatokat végeznek, jeleneteket tanulnak.

A táborban a résztvevők megismerkednek a színészi alakítás gyakorlati és elméleti eszközrendszerével, az alkotó állapothoz szükséges koncentrációs gyakorlatokkal, az artikulációs, légzés- és hangképzés technikákkal.

Az improvizációs gyakorlatokon keresztül az érzelmi emlékezet és fantázia segítségével kialakítjuk a szerepek lélektani karakterét.

A mesterségbeli alapismeretek, elemek, technikák mellett személyiségfejlesztés, érzelmi és társas készségek fejlesztése valósul meg a foglalkozások alatt.

 

A táborvezetők: Ábrahám Gréta és Rókus Zoltán

A kéthetes tábor hozzájárulási díja: 2.000 dinár.

 

Jelentkezz a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény nyári színjátszó táborába, és légy tagja az ősszel induló színjátszó csoportunknak!

Jelentkezni 2023. június 20-ig lehet a 063 545 386-os telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..