home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Nullaszag
2014.06.17.
LXIX. évf. 25. szám

Irán–Nigéria 0:0

F csoport, 1. forduló

Irán–Nigéria 0:0

Curitiba, Arena da Baixada, 39081 néző, vezette: Carlos Vera (ecuadori)

Irán: A. Hagigi – Heidari (Sodzsaei), Hadzsszafi, Hosszeini, Szadegi – Nekunam, Tejmurjan, Montazeri, Gucsannezsad – Dedzsagah (Dzsahanbahs), Puladi.

Nigéria: Enyeama – Ambrose, Oshaniwa, Oboabona (Yobo), Omeruo – Mikel, Onazi, Azeez (Odemwingie) – Musa, Moses (Ameobi), Emenike.

A világbajnokság 13. mérkőzésén megszületett az első döntetlen, annak is a legnépszerűtlenebb fajtája, a gól nélküli. Úgy tűnt, hogy az irániak már a mérkőzés kezdete előtt aláírták volna az ikszet, a nigériaiak pedig meg sem közelítik elődeiket, akik évekkel ezelőtt látványos, támadójátékkal rendre kivívták a semleges nézők szimpátiáját. Az eredménynek egyedül a bosnyákok örülhetnek, akiknek nem lenne szabad, hogy bármilyen problémát jelentsen e két csapat legyőzése.

Vessen egy pillantást a TÁBLÁZATRA!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..