home 2024. április 28., Valéria napja
Online előfizetés
November elsejétől drágul a villanyáram és a földgáz
2023.11.01.
LXXVIII. évf. 44. szám
November elsejétől drágul a villanyáram és a földgáz

A Szerbiai Villanygazdaság novembertől érvényes árlistája szerint a kéttarifás villanyórák esetében a zöld zónában, ami havi legfeljebb 350 kW/h-s fogyasztást jelent, az olcsó áramért az eddigi 2,084 helyett 2,277 dinárt kell majd fizetni, a drága áramért pedig 8,336 dinár helyett 9,109 dinárt kilowattóránként.

A kék zónában november 1-jétől a magasabb tarifa 12,504 dinár helyett 13,664 dinár lesz, az alacsonyabb pedig 3,126 dinár helyett, 3,416 dinárba fog kerülni.

Szerbia kormánya azt javasolta a Szerbiai Villanygazdaságnak, hogy az előttünk álló télen is biztosítson kedvezményt azoknak a háztartásoknak, akik megtakarítást érnek el az áramfogyasztásban. A kedvezményhez, ami az októberi számlától 2024 márciusáig érvényes, az előző két év azonos hónapjának magasabb fogyasztását veszik figyelembe.
November elsejétől a földgáz 10 százalékkal drágul, 43-ról 47 dinárra emelkedik a köbméterenkénti ára.

 

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..