home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
November 28-án indul a vasúti személyforgalom Szabadka és Szeged között
2023.11.14.
LXXVIII. évf. 45. szám
November 28-án indul a vasúti személyforgalom Szabadka és Szeged között

November 28-án elindul a vasúti személyforgalom Szabadka és Szeged között – jelentette meg a Facebook-oldalán Lázár János magyarországi építési és közlekedési miniszter, majd így folytatja: Többek között ezt szögeztük le a mai magyar-szerb belügy- és közlekedési miniszterek találkozóján. Közös célunk az, hogy egy utasbarát menetrendet alakítsunk ki, amely a szabadkai és szegedi lakosok utazási igényeit tartja szem előtt.

Mint arról már beszámoltunk, dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke Szabadkán, a párt székházában, többek között erről a témáról is egyeztetett a magyar miniszterrel, amikor utasbarát menetrend létrehozását kérte.

Forrás: Facebook, Pannon RTV

Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..