home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Nincs ok rá, hogy a kis határátkelők zárva maradjanak
Pannon RTV
2021.05.28.
LXXVI. évf. 21. szám
Nincs ok rá, hogy a kis határátkelők zárva maradjanak

A kis határátkelők megnyitásáról, infrastrukturális projektekről, valamint gazdasági és politikai kérdésekről is kérdezte ma a szerb miniszterelnököt és a szerb kormány tagjait dr. Pásztor Bálint.

A képviselői kérdések során a VMSZ köztársasági parlamenti frakcióvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy már semmi sem indokolja azt, hogy a kisebb határátkelők továbbra is zárva legyenek.

A szerb-magyar határszakaszon jelenleg több átkelő nem működik, Bánát területén például egy sincs jelenleg nyitva - mondta dr. Pásztor Bálint. A Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti frakcióvezetője kiemelte, fontos lenne ismét megnyitni a kisebb átkelőket, valamint a munkaidejüket is meghosszabbítani.


Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..